neem vrijblijvend contact op

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier. Heb je vragen, zoek je iemand voor een lezing of wil je een samenwerking aangaan? Neem dan contact op met info@puravaleo.nl en dan zal ik zo spoedig mogelijk reageren. 

info@puravaleo.nl

6983516

19103394989

Momenteel is het niet mogelijk een afspraak te maken i.v.m. mijn zwangerschapsverlof. Maak nu alvast jou afspraak voor januari 2020!

Zij gingen je voor

"Tijdens de overgang ben ik flink aangekomen. Twee jaar lang heb ik ieder dieet geprobeerd en niets hielp. Via een vriendin kwam ik bij Manon terecht en heb ik een afspraak gemaakt. In 4 maanden heb ik mijn streefgewicht bereikt en nu werken we aan het behouden ervan. Ik ben zo ontzettend blij met de begeleiding die ik van Manon krijg. Ik heb dankzij haar echt mijn leefstijl kunnen verbeteren. " - Elbrich B. (56 jaar)
" Manon heeft mij echt super begeleid. Ze luistert goed en doet ook direct iets met je vraag. Ik me tijdens ieder gesprek begrepen gevoeld en voelde me altijd op mn gemak. Ook dacht ze enorm mee met mijn planning en kon ik ook in de avonden bij haar terecht. Echt een aanrader! " - Jette de V. (27 jaar)
" Het advies is goed, helder en uitgebreid. De tijden waren flexibel en de gesprekken online. Beviel erg goed. " - Arno W. (47 jaar)
" Ik heb eerder veganistisch gegeten, maar haakte af door een ijzertekort. Het bleef toch knagen dus ik besloot het weer een kans te geven. Deze keer onder begeleiding. Ik voel me energiek en mijn bloedwaarden zijn nog nooit zo goed geweest. " - Emma P. (32 jaar)
" Sinds ongeveer mijn dertiende heb ik moeite om aan te komen. Ik sportte met enige regelmaat en was wat meer gaan eten, mocht niet baten. Ben nu al 5 kilo aangekomen met een mooie verhouding tussen spier en vet. Echt bizar hoeveel vooruitgang ik heb kunnen boeken. " - Mathijs van W. (23 jaar)
" Ik ben herstellende van mijn eetstoornis en Manon helpt me hierbij. Ze luistert goed en begrijpt me ook echt door haar eigen ervaring. Tijdens de gesprekken voelt het echt alsof ik alles kan delen en dat ik de controle heb. Ik ben er nog niet maar weet zeker dat het me met de hulp van Manon gaat lukken. " - Nadja P. (19 jaar)
Sluit Menu